menu

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πίτας του Συλλόγου


Την Κυριακή 19-1-2014, στην κατάμεστη από κόσμο (80 άτομα) αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου την οποία  ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού μας π. Χρήστος Καγιανάς. Η πίτα ήταν προσφορά, όπως κάθε χρόνο, της πατριώτισσάς μας Φωτεινής Μπελόκα – Κονταργύρη και την ευχαριστούμε θερμά.



Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Κόκκοτας, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά. 




Κατά τη διάρκεια της βραδιάς διασκεδάσαμε σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα με ζωντανή μουσική από τη Σχολή Μουσικής «Μελωδία-Αναγνώστου» με την Ζωή Τσίρμπα στο πιάνο και το ακκορντεόν, τη Γεωργία Βακροπούλου στο πιάνο και την Ειρήνη Καστραντά στο τραγούδι και το τζουρά.





Ο κόσμος γεύτηκε τα ωραία εδέσματα και τα πολλά γλυκά που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου. Τις ευχαριστούμε θερμά για όλη την υποστήριξη που μας παρέχουν.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Εφημέριος του χωριού π. Χρήστος Καγιανάς, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Μαλλωτών κ. Σπύρος Κεντιστός, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Ραψομμάτη κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Μακρυσίου κ. Δημήτρης Πριλίγκος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ραψομματαίων «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» κ. Λεωνίδας Κανέλλος.

Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η μικρή Μαριλένα Μακρή που κέρδισε μια εικόνα της Παναγίας για να την προστατεύει. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου