menu

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ο Σύλλογός μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του



Ο Σύλλογός μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη  πίτα του την Κυριακή 11-1-2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαλλωτών. Την πίτα που μας προσέφερε η συμπατριώτισσά μας Φωτεινή Μπελόκα-Κονταργύρη ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Χρήστος.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Κόκκοτας καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στο Γραμματέα του Συλλόγου Βασίλη Μπάζιο για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό των πεπραγμένων του Δ.Σ. του Συλλόγου για το διάστημα από τον Ιούνιο 2013 έως το Δεκέμβριο 2014 και τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων για το επόμενο διάστημα.    



Χαιρετισμούς απηύθυναν ο ιερέας π. Χρήστος, ο Δήμαρχος κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γιάννης Γεωργακόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου και υποψήφιος βουλευτής κ. Τάσος Κάβουρας, η Πρόεδρος του χωριού κα Δήμητρα Βελισσάρη και ο συγχωριανός μας κ. Κώστας Μανωλόπουλος.






  

Ο κόσμος γεύτηκε τα πολλά εδέσματα και γλυκά που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου Κική Κόκκοτα, Γιάννα Παπαδοπούλου, Μαρία Μυλωνά και Σοφία Παναγοπούλου. Τις ευχαριστούμε θερμά για όλη την βοήθεια και υποστήριξη που μας παρέχουν στις εκδηλώσεις μας.
Η τυχερή της ημέρας, και μάλιστα διπλά, αφού βρήκε το φλουρί της πίτας που αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια για εκδρομή στο Λουτράκι προσφορά του Τουριστικού Γραφείου Λιακόπουλου και κέρδισε σε κλήρωση που έγινε μεταξύ των παρευρισκομένων ένα δίσκο με γλυκά προσφορά της κας Ευαγγελίας Παπαελευθερίου, είναι η κα Αικατερίνη Εμμ. Μυλωνά. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή.



Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγ/λης κ. Διον. Παπαδόπουλος, οι Δημ. Σύμβουλοι Ι. Γεωργακόπουλος και Χριστίνα Μακρή, ο πρώην Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Μεγ/λης κ. Τάσος Κάβουρας, η Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Μαλλωτών κα Δήμ. Βελισσάρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ραψομματαίων «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» κ. Λεωνίδας Κανέλλος και ο εφημέριος του χωριού π. Χρήστος Καγιανάς.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί τη Φωτεινή Μπελόκα-Κονταργύρη για την πίτα που για ακόμη μία χρονιά μας προσέφερε, τον Στάθη Λιακόπουλο για τα εισιτήρια που μας προσέφερε για το φλουρί, την Ευαγγελία Παπαελευθερίου, την Αγγελική Χιλίαρχου-Καραχάλιου και τη Λίτσα Μυλωνά για τα γλυκά που μας έφεραν και σερβιρίστηκαν με αυτά που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του συλλόγου.






 
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου