menu

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Συναντήσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου

Την Τετάρτη 10/9/2014 πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου με την Εκπρόσωπο της Τ.Κ. Μαλλωτών Δήμητρα Βελισσάρη με θέμα τον προγραμματισμό των απαραίτητων έργων για την επόμενη 5ετία.
Στις 22/9/2014 επισκέφθηκαν το χωριό μας οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Γόντικας και Βαγγέλης Γούργαρης συνοδευόμενοι από τον Δημ. Σύμβουλο Μεγ/λης Παν. Λαμπρόπουλο και συζητήθηκαν τα προβλήματα του χωριού και τα έργα που πρέπει να γίνουν στο άμεσο μέλλον. Μας υποσχέθηκαν ότι θα έχουμε την αμέριστη υποστήριξή τους όπου χρειαστεί.
Στις 26/9/2014 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο μεταξύ του Προέδρου του Συλλόγου Διονύση Κόκκοτα και της Εκπροσώπου Τ.Κ. Μαλλωτών Δήμητρας Βελισσάρη με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύσιο Παπαδόπουλο και συζήτησαν τα προβλήματα του χωριού και τα έργα που πρέπει να γίνουν. Μας υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει όσο μπορεί το χωριό μας.
       Στις 4/10/2014 ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Συλλόγου Ανθοχωριτών που έγινε στο Ανθοχώρι μαζί με άλλους συλλόγους του λεκανοπεδίου και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου