menu

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο Σύλλογος Μαλλωτών υποδέχτηκε τις Απόκριες με γλέντι

    Μια όμορφη και γιορτινή βραδιά απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών «Η Πρόοδος» για να υποδεχτούν τις Απόκριες. Οι πατριώτες αντάμωσαν διασκεδάζοντας σε μια υπέροχη βραδιά, με χαρακτηριστικά την καλή διάθεση και το αστείρευτο κέφι, προσαρμοσμένα στο κλίμα των αποκριάτικων ημερών, στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαρτίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας. Τηρώντας το έθιμο της φωτιάς των Αποκριών, όλη τη βραδιά στον προαύλιο χώρο έκαιγε μια μεγάλη φωτιά.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Κόκκοτας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, Καλές Απόκριες και Καλή Σαρακοστή. Όλοι απόλαυσαν τα φαγητά με ωραίο κρασί, τα παραδοσιακά μακαρόνια, τα γλυκά και τους υπέροχους λουκουμάδες που σερβιρίστηκαν και διασκέδασαν χορεύοντας μέχρι αργά. Τους ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους και πέρασαν μαζί μας αυτή την υπέροχη αποκριάτικη βραδιά.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διον. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Βασ. Χίνης, ο Αντιδήμαρχος Γόρτυνος Δημ. Γιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρ. Μακρή, Ι. Γεωργακόπουλος, Ηλ. Τσίρμπας, η Εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Μαλλωτών Δ. Βελισσάρη, ο ιερέας του χωριού π. Χρήστος Καγιανάς και πολλοί πατριώτες και φίλοι του Συλλόγου.
Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Μπάμπη Πίκουλα για τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς και στις γυναίκες του Συλλόγου που μας βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση

















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου